Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A A
Et trobes a:  Portada

Itineraris per Rocafort de Queralt

Descobreix el municipi de Rocafort de Queralt i el seu entorn a través de les diferents rutes senyalitzades per fer a peu o en BTT que t'oferim:


 
 

Fotografia d'Adrià Borràs. Cedida per La Ruta del Cister

 

Rutes senyalitzades de senderisme i BTT

 
GR175 La Ruta del Cister

El sender és el vincle d’unió entre els tres monestirs del Cister més rellevants de Catalunya: el monestir de Santes Creus, el monestir de Poblet i el monestir de Vallbona de les Monges. Rocafort de Queralt es troba al bell mig del recorregut entre el monestir de Vallbona i Santes Creus.


Itineraris saludables

 
Camí de l’aigua “Rasa de les Carduelles i els pous”. És un recorregut per conèixer la història de l’aigua a Rocafort de Queralt a través d’elements arquitectònics relacionats amb la captació, emmagatzematge i distribució de l’aigua, tant per al consum domèstic com per mantenir una producció eminentment agrícola.


Camí de les fites “Les fites dels camps de conreu”. Es tracta d’un itinerari senyalitzat en color vermell. Consisteix a recórrer una part del perímetre del terme municipal seguint el camí de Rocacorba, a la part sud-oest del municipi, i alhora conèixer millor la història que els senyals de delimitació ens transmeten.


Aquests recorreguts s’han descrit a través d’un quadern de ruta que permet el correcte seguiment dels itineraris. Pots trobar-los a www.concaturisme.cat

 

Itinerari de la Rasa de les Carduelles i els pous-passeig (en construcció)


Itinerari del riu de Vallverd i la mina-lleuger (en construcció)