Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A A
Et trobes a:  Portada > Destaquem 1

Rocafort de Queralt edita un nou material turístic per donar a conèixer els seus recursos turístics

Ja pots visitar Rocafort de Queralt. T'encantarà!!!!

 

L'Ajuntament de Rocafort de Queralt junt amb el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha editat un nou material turístic per donar a conèixer els recursos turístics del municipi.

S’han editat un total de 2.000 exemplars que seran distribuïts per les diferents oficines de turisme de la comarca i de La Ruta del Cister. També podran disposar d’aquest nou material els restaurants, l’allotjament, l’empresa de turisme actiu i els comerços del mateix municipi. Per reforçar la difusió on-line, també se’n farà difusió des de la pàgina web de l’Ajuntament, des d’on l’usuari podrà descarregar-se aquest nou material; així com també des dels webs de turisme de la Conca i de La Ruta del Cister i les corresponents xarxes socials.


En els últims anys Rocafort de Queralt ha treballat en diferents actuacions per potenciar el turisme al municipi. Les últimes actuacions que s’han fet són la  senyalització de quatre itineraris al voltant del municipi per fer a peu i en bicicleta. Dues de les rutes que s’inclouen en el Camí de l’Aigua s’anomenen Rasa de les Carduelles i els pous i El riu de Vallverd i de la Mina. Les altres dues rutes les trobem dins del Camí de les Fites i són Les fites dels camps de conreu i Les fites de la partió de Vallverd. Els quatre itineraris estan senyalitzats d’un color diferent fet que facilita visualment el seu recorregut, destinat a tot tipus de públic.


A més a més, de la ruta de la Rasa de les Carduelles i els pous i de la ruta de Les fites dels camps de conreu, des del Servei de Turisme del Consell s’ha editat en un material turístic amb la descripció de cadascuna d’aquestes i també se n’han descrit els circuits en GPS. Amb aquests fullets turístics us animem a conèixer nous camins i els recursos turístics de Rocafort de Queralt. Us sorprendrà.