Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A A
Et trobes a:  Portada > Arxiu comarcal

Arxiu comarcal

El fons documental de l’Ajuntament de Rocafort de Queralt, concretament la documentació inactiva fins aproximadament a finals del segle XX, està dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, on properament s’iniciarà la seva catalogació.

A l’Arxiu Comarcal es pot consultar aquesta documentació a partir d’un catàleg sumari realitzat pels tècnics de l’Arxiu a les oficines municipals abans de l’ingrés del fons a l’Arxiu Comarcal.

Tot i la manca de tractament general del fons, si que s’han catalogat de forma definitiva un seguit d’unitats documentals, com a pas previ a la seva digitalització.

L’Arxiu Comarcal, mitjançant el cercador ‘Arxius en Línia’, posa a disposició de la ciutadania i del públic en general les esmentades catalogacions, associades a les quals, en la majoria dels casos, hi trobareu la reproducció digital dels documents.

A la web de l’Arxiu Comarcal també trobareu la informació relativa al centre, així com un accés al cercador ‘XAC_Premsa’, que recull la premsa històrica local i comarcal digitalitzada pels arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El cercador ‘Arxius en Línia’ permet tres tipus de cerca. Per accedir directament al fons de l’Ajuntament de Rocafort de Queralt cal que cerqueu per inventari. Aquí en teniu l’exemple: